čtvrtek 10. ledna 2013

10.1.2013



Pekař peče housky, Pavel krájí bůček


Fazolová s kysaným zelím
 a klobásou                                        35,-
Fazole, kysaná zelí, brambory, cibule, kořenovka, kysaná smetana, maďarská sedlácká klobása (bezlepkové)

Bůček na pivě se štouchanými brambory a zelným salátem                                88,-
Vepřový bůček, celer, cibule, pšeničné pivo, kaše - brambory, smetana, máslo, salát – bio zelí, sůl,pepř, kmín, cukr, olivový olej (bezlepkové)

Risoto s bio zelím,  řeřichou a parmasanem                                        78,-
Bio zelí, kulotozrná rýže, cibule, máslo, zeleninový vívar, bílé víno, česnek  (bezlepkové),
Salát  a maso týdně:

Vepřová krkovice s kostí na chilli s opékaným bramborem a fazolovým salátem                                              136,-
 krkovice s kostí 200g , chili, koriandr, opekané brambory (bezlepkové)

Salat s bulgurem a ředkvičkami       86,-
Pražený bulgur, ředkvičky, cibule, pažitka ,ledový salát, polníček, rukola, citron (bezlepkové)


Domácí koláče:

Strouhaný tvarohový koláč                35,-

Žádné komentáře:

Okomentovat