úterý 15. ledna 2013

15.1.2013





Květákový krém s kysanou smetanou a polentou                                                35,-
Květák, kořenová zelenina, kukuřičná mouka  (bezlepkové)

Papardelle s játrovou omáčkou          86,-
Domácí těstoviny papardelle se semolinové mouky s omáčkou s kuřecích jater, hovězího masa a slaniny, česnek, rajčatový protlak, zdobené hoblinkami parmasanu

Ravioli plněné špenátovou ricottou s máslovo-smetanovou omáčkou        84,-
Domácí ravioli, ricotta smíchaná se šmenátem ochucená muškátovým oříškem s hladkou omáčkou z másla, smetany a parmasanu

Salát  a maso týdne:

Veverka se slaninovou polentou a fenyklovým salátem                          178,-
 hovězí onglet steak 200g , slaninová polenta, fenykl čestvý bulva, olivový olej, citronová šťáva (bezlepkové)

Salat s fenyklem , červenou řepou s mozzarelou  di buffalo                    88,-
Fenykl čestvý bulva, marinovaná červená řepa mozzarela  z buvolího mléka, olivový olej, citronová šťáva abalasamiková emulze, ledový salát, polníček, rukola, citron (bezlepkové)


Domácí sladkosti:

Lisabonský koláč se žloutkovým krémem                                               35,-
Lívance s dušenými jablky, javorovým sirupem a kysanou smetanou            68,-

Žádné komentáře:

Okomentovat