úterý 17. června 2014

17. 6. 2014

Kuchyně otevřena 11:30 – 14:30


 a 17:30 – 21:00


 


Minestrone s čerstvými těstovinami Minestrone ready to cook


Zeleninový vývar, mrkev, řapíkatý celer, jarní cibule, česnek, hrášek, květák, čerstvá fazolka, rajčata, parmazán, čerstvá pasta


(Vegetariánské, bez těstovin bezlepkové)


45,-


 


Bio polpety v rajčatové omáčce s pečenou polentou


Mix bio hovězího a vepřového masa, cibule, česnek, kořenová zelenina, rajčata, červené víno, kukuřičná polenta, hladkolistá petržel


(Bezlepkové)


93,-


 


Risotto Primavera s ricottou


Rýže Arborio, zeleninový vývar, bílé víno, cibule, česnek, řapíkatý celer, máslo, parmazán, čerstvý hrášek, čerstvá zelená fazolka, jarní cibulka


(Vegetariánské, bezlepkové)


97,-


Hovězí veverka na asijský způsob se zelenými fazolkami


Hovězí maso – veverka, teriyaki omáčka, sezamový olej, zázvor, chilli, třtinový cukr, hovězí vývar, rýžový ocet, koriandr, zelené fazolky, sezamová a slunečnicová semínka


(Bezlepkové)


229,-


 


Salát se syrovou zeleninou, vejcem a omáčkou z podmáslí a avokáda


Vejce z podestýlkového chovu, podmáslí, avokádo, pačesneček citronová šťáva, olivový olej, karotka, okurek, paprika, salátové lůžko


(Vegetariánské, bezlepkové)


112,-


 


Domácí sladkosti:


Jahody se šlehačkou


43,-


 


Jahodový koláč


35,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Košík pečiva                                10,-



17. 6. 2014