čtvrtek 19. června 2014

19. 6. 2014

 


Kuchyně otevřena 11:30 – 14:30  a 17:30 – 21:00


 


Rajská polévka s rýží


Kuřecí vývar z českých kuřat, cibule, kořenová zelenina, rajčata, rajčatový protlak


(Bezlepkové)


45,-


 


Pečený králík na olivách s raným vařeným bramborem


Králičí, slanina Mangalica od Maďarů z Pekařské, cibule, česnek, kořenová zelenina, provensálské byliny, olivy zelené, bílé víno, rané brambory


(Bezlepkové)


108,-


 


Pečená jarní cibulka s mrkví na medu a provensálských bylinách, vařený raný brambor


Jarní cibule, mrkev, česnek, med, provensálské byliny, vlašské ořechy, rané brambory


(Vegetariánské, bezlepkové)


87,-


 


Rané brambory a jarní cibuli máme z farmy v Pasohlávkách, provensálské byliny jsou čerstvě natrhané na zahrádce u pana Orsága, mrkev, rajčata a další pak nakupujeme u paní Dlapalové na Moravském, nyní Zelném rynku.


Tímto jim všem děkujeme! Jejich zboží je nejlepší.



19. 6. 2014