středa 18. června 2014

18. 6. 2014

Včerejší excelentní JAZZ, kdo nebyl, těžce prohloupil, kdo byl, královsky si užil. Bisax foto


Kuchyně otevřena 11:30 – 14:30


 a 17:30 – 21:00


 


Thajská pikantní polévka s žampióny a rýžovými nudlemi


Kuřecí vývar z českých kuřat, cibule, česnek, kořenová zelenina, skořice, chilli, badyán, koriandr, rýžové nudle, žampióny


(Bezlepkové)


45,-


 


Kuře Kung Pao s jasmínovou rýží


Kuřecí prsa z českých kuřat, nesolené arašídy, zázvor, česnek, jarní cibule, paprika, sójová omáčka, ústřicová omáčka, chilli, portské víno, jasmínová rýže


(Bezlepkové)


98,-


 


Zeleninový Stir-fry s jasmínovou  rýží


Paprika, bílá ředkev, žampióny, mrkev, jarní cibule, česnek, zázvor, sójová omáčka, ústřicová omáčka, chilli, portské víno, jasmínová rýže


(Vegetariánské, bezlepkové)


93,-


 


Risotto Primavera s ricottou


Rýže Arborio, zeleninový vývar, bílé víno, cibule, česnek, řapíkatý celer, máslo, parmazán, čerstvý hrášek, čerstvá zelená fazolka, jarní cibulka


(Vegetariánské, bezlepkové)


97,-


 



18. 6. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat