sobota 21. června 2014

21. - 22. 6. 2014

Víkendové Menu


 


21. – 22. 6. 2014


 


Vegetariánský boršč


Kořenová zelenina, cibule, řapíkatý celer, zelí červené a bílé rané, brambory, česnek, první letošní červená řepa z Pasohlávek, zakysaná smetana, vinný ocet, cukr


(Vegetariánské, bezlepkové)


45,-


 


Cannelloni plněné bio hovězím masem v rajčatové omáčce


Italské těstoviny – cannelloni, bio hovězí maso, cibule, česnek, mrkev, řapíkatý celer, červené víno, rajčata, bešamel, parmazán


107,-


 


Cannelloni plněné ricottou, pórkem a žampiony v rajčatové omáčce


Italské těstoviny – cannelloni, pórek, žampióny, chilli, česnek, cibule, rajčata, červené víno, bešamel, parmazán


(Vegetariánské)


98,-


 


Salát se syrovou zeleninou, vejcem a omáčkou z podmáslí a avokáda


Vejce z podestýlkového chovu, podmáslí, avokádo, pačesneček citronová šťáva, olivový olej, karotka, okurek, paprika, salátové lůžko


(Vegetariánské, bezlepkové)


112,-


Kachní prsa na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou


Kachna z českého chovu, rozmarýn, sušené švestky, povidla, hovězí vývar, citrón


(Bezlepkové)


178,-


 


Steak z kuřecích prsou s holandskou citronovou omáčkou


Kuřecí prsa z českých kuřat, máslo, žloutky, citrón


(Bezlepkové)


129,-


 


 


Domácí sladkosti:


Jahody se šlehačkou


43,-


Jahodový koláč


35,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Košík pečiva                                10,-



21. - 22. 6. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat