sobota 19. července 2014

19. - 20. 2014 Víkendové menu

Dnes u nás obě polévky ledové, přijďte se ochladit a pak si vychutnat jehně.Gazpacho


Gazpacho


Studená polévka – rajčata, papriky, červená cibule, česnek, okurek, citronová šťáva, tabasco, worchester


(Veganské, bezlepkové)


45,-


 


Vichyssoise s uzeným lososem


Studená polévka – Zeleninový vývar, kořenová zelenina, cibule, česnek, pórek, brambory, máslo, smetana, uzený losos, hladkolistá petržel


(Bezlepkové)


45,-


 


Jehněčí kýta pečená na medu a rozmarýnu, pečené brambory


(Bezlepkové)


148,-


 


Jehněčí roláda plněná nádivkou se špenátem, pečené brambory


125,-


 


Kapr po mlynářsku s vařeným bramborem


Kapr, mouka, sladká paprika, kmín, brambory z Pasohlávek, petrželka na posypání


108,-


 


Čerstvá pasta s čekankou, ricottou, pistáciemi, parmazánem a bazalkovým pestem


(Vegetariánské)


118,-


 


Zapečené brambory s ricottou a cuketami


Brambory z Pasohlávek, ricotta, vejce, mléko, bazalka, cukety, sušená rajčata


(Vegetariánské, bezlepkové)


89,-


Roastbeef s domácí tatarkou a salátkem


Hovězí roštěná z mladého býka, domácí tatarka (Bezlepkové)


189,-


 


Zapečený balkanský sýr se zeleninou


balkánský sýr, rajčata, papriky, kalamata olivy, panenský olivový olej, pepř


(Vegetariánské, bezlepkové)


94,-


 


Salát s kozím sýrem pečenou červenou řepou a medovým francouzským vinaigrettem


Čerstvý kozí sýr, mladá pečená červená řepa, směs salátových a řepných listů, rajčata, medová hořčice, balsamico, citron


(Vegetariánské, bezlepkové)


116,-


 


Domácí sladkosti:


Broskvový koláč se smetanou  35,-


Lívance s čersvými jahodami   78,-


Lívance s čersvými borůvkami 78,-


Lívance s čersvými malinami   78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Košík pečiva                                10,-



19. - 20. 2014 Víkendové menu