sobota 23. srpna 2014

Víkendové menu 23. - 24. 8. 2014

Rajčatová polévka se sýrem a bazalkou


Kuřecí vývar, rajčata, cibule, česnek, sýr gouda, bazalka


(Bezlepkové)


45,-


Krémová polévka z mořských ryb a pečených lilků


Rybí vývar z mořských ryb, losos, treska, pečené lilky, rajčata, cibule, parmazán


(Bezlepkové)


45,-


Pečená krkovička na citrusech a bílém víně s pečeným bramborem


Vepřová krkovice, cibule, česnek, hrubozrnná hořčice, citronová šťáva. citronová a pomerančová kůra, bílé víno (Bezlepkové)
109,-


Steak z lososa s citronovou holandskou omáčkou a pečeným bramborem


Losos, žloutek, máslo, citronová kůra, citronová šťáva, brambory z farmy v Dolních Dubňanech


(Bezlepkové)


175,-


Čerstvé Tagliatelle s lososem a špenátem ve smetanové omáčce


Losos, špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, parmazán, čerstvé těstoviny – tagliatelle


118,-


Pečená dýně Hokaido na medu se zázvorem a chilli, vařený brambor


(Vegetariánské, bezlepkové)


95,-


Pečená dýně Hokaido na rozmarýnu a medu s parmazánem a vařeným bramborem


(Vegetariánské, bezlepkové)


95,-


Vepřové medailonky po jamajsku s grilovanou kukuřicí a salátkem


Vepřová panenka, koriandr, zázvor, chilli, med, bobkový list, sójová omáčka, kysaná smetana, cukrová kukuřice (Bezlepkové)


163,-


 


Zapečený balkánský sýr se zeleninou


balkánský sýr, rajčata, papriky, kalamata olivy, panenský olivový olej, pepř


(Vegetariánské, bezlepkové)


94,-


 


Salát z červeného melounu a balkánského sýru


Červený meloun, sýr , rukola, máta, petržel, koriandr,salátové lůžko, zálivka – olivový olej, pomerančová šťáva, sezamové seminko


(Vegetariánské, bezlepkové)


112,-


 


Domácí sladkosti:


Lívance s čerstvými jahodami   78,-


Lívance s čerstvými malinami   78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Tortila.2ks                                   25


Košík pečiva                                10,-



Víkendové menu 23. - 24. 8. 2014