čtvrtek 14. března 2013

14.3.2013



14.3.2013
Denní nabídka:

Kuřecí vývar s domácími nudlemi
Kuřecí vývar, kuřecí maso, kořenová zelenina, domácí nudle od paní Brabcové
(Bez nudlí bezlepkové)                                                                                                                      35,-

Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Hovězí kýta z býka – šál i ořech, slanina, kořenová zelenina, smetana. Příloha – domácí karlovarský knedlík
Podáváme se šlehačkovým terčem, citrónem a brusinkovým džemem                                   109,-
Papriky zapečené s mozzarellou a ricottou
Červené papriky – kapie, mozzarella, ricotta, olivy, čerstvé oregano, česnek
 Příloha – šťouchané brambory se špenátem
 (Vegetariánské)                                                                                                                                     79,-
Steak a obědový salát týdne:

Krůtí steak s tymiánem a smetanovou omáčkou, parmazánová kaše
Krůtí stehenní steak, tymián, bílé víno, máslo, smetana, brambory, parmazán
(Bezlepkové)                                                                                                                                                                                 138,-

Salát s pečenou červenou řepou, francouzskou čočkou a kozím sýrem
Červená řepa, francouzská čočka, rukola, kozí sýr s bílou plísní, polníček, máta, hladkolistá petržel
(Vegetariánské, bezlepkové)                                                                                                95,-

Domácí sladkosti:

Čokoládový koláč                                                                                                                            35,-

Pomerančový koláč s karamelizovaným medem                                                                      35,-

Smažený banán  na másle s 74% čokoládou a vaječným koňakem                                      68,-

Lívance s dušenými jablky, banány, javorovým sirupem a kysanou smetanou                    68,-

Žádné komentáře:

Okomentovat