sobota 11. ledna 2014

Víkendové menu 11.–12. 1. 2014

Dnes jsme vám navařili večer koncert a


 1455174_10201766913228864_1844795527_n


Špenátová polévka s parmezánovo-polentovými noky


Zeleninový vývar, kořenová zelenina, špenát, cibule, česnek, parmezán, polenta


(Vegetariánské, bezlepkové)


45,-


 


Kuřecí prsa pečená ve šlehačce s vařeným bramborem


Kuřecí prsa, šlehačka, červená paprika, koření (Bezlepkové)


96,-


 


Cassoulet


Jehněčí kýta, kůže z uzené slaniny, husí játra foie gras, husí paštika, Armagnac, suché bílé víno, cibule, česnek, bílé fazole, bouquet garni.


Podáváme se Svatovavřineckým vínem (1 dcl) a bílým pečivem       v ceně. (Bezlepkové)


145,-


 


Ravioli plněné ricottou a špenátem sypané parmezánem


Ravioli – semolina, vejce, syrovátka, ricotta, špenát, máslo, parmezán (Vegetariánské)


108,-


 


Pečená zelenina s mozzarellou a polentovými noky


Řapíkatý celer, paprika, rajčata, cuketa, šalvěj, mozzarella z buvolího mléka, polenta


(Vegetariánské, bezlepkové)


94,-



Víkendové menu 11.–12. 1. 2014