sobota 18. ledna 2014

Víkendové menu 18. - 19. 1. 2014

Mrkvový krém se zázvorem a chilli


Zeleninový vývar, mrkev, zázvor, chilli, smetana, máslo


(Bezlepkové)


35,-


 


Vepřové medailonky se slaninou na tymiánu, bramborové pyré


Medailonky z vepřové panenky, slanina, česnek, tymián, rozmarýn, brambory, máslo, mléko


(Bezlepkové)


158,-


 


Tagliatelle s italskou klobásou salsiccia a bio dýní Hokaido


Čerstvé těstoviny – hladká mouka, mouka z tvrdé pšenice, vejce, italská klobása salsiccia, olivový olej extra vergine, bio dýně Hokaido, česnek, chilli, parmazán


108,-


 


Rizoto s čekankou a pistáciemi


Rýže Vialone Nano, čekanka, cibule, zeleninový vývar, bílé víno, máslo, parmazán, čerstvé pistácie


(Vegetariánské, bezlepkové)


104,-


Waldorfský salát s kuřecím masem


Kuřecí prsa z kuřat z českého chovu, řapíkatý celer, jablka, vlašské ořechy, majonéza, kysaná smetana, salátové lůžko


(Bezlepkové)


104,-


 


Domácí paštika s husími játry a armagnacem


Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule


75g…………………..…………70,-


135g……..……………………115,-


 


Domácí sladkosti:


 


Roláda s čokoládovým krémem a šlehačkou


35,-


 


Bábovička s lesním ovocem a šlehačkou


56,-


 


Bábovička s 85% belgickou čokoládou a šlehačkou


56,-



Víkendové menu 18. - 19. 1. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat