sobota 10. května 2014

10. - 11. 5. 2014 Víkendové menu

Kuchyně otevřena 11:30 – 14:30


 a 17:30 – 21:00


 


Chřestový krém s opraženým zeleným chřestem


Bio chřest zelený a bílý z Čočkova bio jarmarku, zeleninový vývar, smetana, brambory (Vegetariánské, bezlepkové)


45,-


 


Kachní ragú s polentou


Kachní maso, kachní droby, řapíkatý celer, rajčata, mrkev, cibule, česnek (Bezlepkové)


105,-


 


Dhal z červené čočky, arabský chléb


Červená čočka, cibule, česnek, mrkev, římský kmín, koriandr, garam masala, zázvor, chilli, kysaná smetana, arabský chléb (Vegetariánské)


87,-


 


Vídeňský telecí řízek


Telecí kýta, mouka, vejce, strouhanka


129,-


 


Pstruh pečený na másle s holandskou grepovou omáčkou


Pstruh duhový celý (250 – 300 g), máslo, tymián, žloutky, grapefruit (Bezlepkové)


107,-


 


Kosmatice ve vinném těstíčku


Květy černého bezu, mouka, mléko, vejce, perlivé víno


85,-


 


Přílohy:


Vídeňský bramborový salát         40,-


Bramborová kaše                           30,-


Vařené brambory                           25,-


Roastbeef s tatarkou a salátkem


Hovězí roštěná z mladého býka,


(Bezlepkové)


187,-


 


Ředkvičkový salát s roastbeefem


Hovězí roštěná z mladého býka, ředkvičky, rajčata, hladkolistá petržel, salátové lůžko, dijonský vinaigrette


(Bezlepkové)


117,-


 


Omeleta se zeleným bio chřestem


Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské, bezlepkové)


85,-


 


Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a brambory


Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory (Vegetariánské)


95,-


 


Domácí sladkosti:


Jahody se šlehačkou


35,-


 


Přílohy:


Vídeňský bramborový salát     40,-


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Košík pečiva                                10,-



10. - 11. 5. 2014 Víkendové menu