pátek 23. května 2014

23. 5. 2014 Rybí pátek

Kuchyně otevřena 11:30 – 14:30  a 17:30 – 21:00 Paella


 


Špenátová polévka s krevetami


Kuřecí vývar z kuřat z českého chovu, kokosové mléko, čerstvý mladý špenát, cibule, česnek, máslo, krevety


(Bezlepkové)


45,-


 


Chřestový krém s parmazánovým toastem


Chřest, zeleninový vývar, cibule, brambora, máslo, bílé pečivo, parmazán


(Vegetariánské, bez toastu bezlepkové)


45,-


 


Paella 


Speciální rýže na paellu, slávky, krevety, mušle, treska obecná, kuřecí prsa z českých kuřat, cibule, česnek, petržel, rajčata, šafrán


(Bezlepkové)


127,-


 


Zapečený masový pekáč – Baeckeoffe neboli Potée Boulangère


Alsaská specialita – pekařův zapečený masový pekáč


Hovězí maso, vepřové maso, cibule, mrkev, mladý česnek, pórek, suché víno, hřebíček, bobkový list, mladý česnek


(Bezlepkové)


115,-


 


Brambory zapečené se zeleninou a sýrem


Květák, cuketa, červená řepa, mladý česnek, brambory, směs sýrů z Gran Moravie, čerstvé bylinky


(Vegetariánské, bezlepkové)


89,-


Flank steak s brusinkovou omáčkou


Hovězí flank steak, hovězí vývar, brusinky


(Bezlepkové)


168,-


 


Salát s kozím sýrem a čerstvým pestem


Kozí sýr, čerstvé a domácí bazalkové pesto, rajčata, salátové lůžko, vinaigrette


(Vegetarianské, bezlepkové)


108,-


 


Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a brambory


Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory (Vegetariánské)


95,-


 


Domácí sladkosti:


 


Broskvový koláč                         35,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Košík pečiva                                10,-



23. 5. 2014 Rybí pátek