úterý 4. prosince 2012

4.12.2012




Jehněčí vývar  s mlékem a rýží s hráškem                                              35,-
 ,jeněčí kosti, kořenovka ,  (bezlepkové)                 

Králík ala teta Růža s bramborem      92,-
Králík pečený ve šlehačce s cibulí (bezlepkové)                 

Cukety na cibule se smetanou s bramborem                                        78,-

Obědový salát a maso týdne:

Řecký salát s marinovaným jehněčím a jogurtovou zalívkou                            86,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach a rajčatovém pyré , salát, listy z červené řepy,  máta, pažitka, česnek, jogurt (bezlepkové)

Jehněčí kotletky  na  tymianu a rozmarýnů a česneku se špenátem a vařenými bramborami                      351,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach  a česneku (bezlepkové)

Jehněčí burgr ( nový a větší 150g) v housce s opekaným bramborem                   138,-
Fér  jehněčí z vysočiny

sladkost :

Bavorský jablkovo-ořechvý koláč     35,-
Zázvorový čaj                                       30,-
z čerstvého zázvoru

Žádné komentáře:

Okomentovat