pondělí 3. prosince 2012

3.12.2012





Špenátový krém s kysanou smetanou  špenát, kořenovka , brambory  (bezlepkové)                   35,-

Plíčka na smetaně s domácím knedlíkem                     Jehněčí kořínek, srdce, játra, slezina, kysaná smetana        84,-

Nudle s tvarohem                                                                                        68,-

Obědový salát a maso týdne:

Řecký salát s marinovaným jehněčím a jogurtovou zalívkou                           86,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach a rajčatovém pyré , salát, listy z červené řepy,  máta, pažitka, česnek, jogurt (bezlepkové)

Jehněčí kotletky  na  tymianu a rozmarýnů a česneku se špenátem a vařenými bramborami                    351,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach  a česneku (bezlepkové)

Jehněčí burgr ( nový a větší 150g) v housce s opekaným bramborem                  138,-
Fér  jehněčí z vysočiny

Žádné komentáře:

Okomentovat