čtvrtek 6. prosince 2012

6.12.2012




Lilek byl znám již ve starém Římě, a tehdy věřili, že častá konzumace lilku způsobuje šílenství a proto ho nazývali Jablka bláznů.

Mrkvovo-pomerančový krém s chilli, zázvorem a koriandrem                      35,-
 Mrkev, kořenovka , brambor  (bezlepkové)                 

Musaka                                                  94,-
Hovězí roštěná, lilek, brambor, cibule, bešamel, skořice       

Pečená dýně hokaido s bramborami a provensálskými bylinkami                78,-

Obědový salát a maso týdne:

Řecký salát s marinovaným jehněčím a jogurtovou zalívkou                            86,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach a rajčatovém pyré , salát, listy z červené řepy,  máta, pažitka, česnek, jogurt (bezlepkové)

Jehněčí kotletky  na  tymianu a rozmarýnů a česneku se špenátem a vařenými bramborami                      351,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach  a česneku (bezlepkové)

Jehněčí burgr ( nový a větší 150g) v housce s opekaným bramborem                   138,-
Fér  jehněčí z vysočiny

sladkost :

Bavorský jablkovo-ořechový koláč    35,-

Žádné komentáře:

Okomentovat