úterý 4. prosince 2012

5.12.2012




Zeleninový boršč                                 35,-
 Červená řepa, zelí, kořenovka ,  (bezlepkové)                 

Čevapčiči s kuskusem a ajvarem        84,-
Fér  jehněčí z vysočiny       

Zeleninový kuskus s pečenýmí paprikami a ajvarem                          74,-

Obědový salát a maso týdne:

Řecký salát s marinovaným jehněčím a jogurtovou zalívkou                            86,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach a rajčatovém pyré , salát, listy z červené řepy,  máta, pažitka, česnek, jogurt (bezlepkové)

Jehněčí kotletky  na  tymianu a rozmarýnů a česneku se špenátem a vařenými bramborami                      351,-
Fér  jehněčí z vysočiny marinované v bylinkach  a česneku (bezlepkové)

Jehněčí burgr ( nový a větší 150g) v housce s opekaným bramborem                   138,-
Fér  jehněčí z vysočiny

sladkost :

Bavorský jablkovo-ořechový koláč    35,-

Žádné komentáře:

Okomentovat