sobota 10. ledna 2015

Víkendové menu 10.-11. 1. 2015

Boršč
Hovězí vývar – hovězí kosti, hovězí maso, cibule, česnek, mrkev, celer, petržel, vepřové maso, uzené maso, maďarská klobása, červená řepa, zelí, bílé fazole, rajčata, kysaná smetana
(Bezlepkové)
45,-

Výpečky se zelím a domácím bramborovým knedlíkem
Vepřové plecko a krkovice, cibule, kmín, kysané zelí, hlávkové zelí, brambory, mouka, vejce
97,-

Pstruh na másle a tymiánu s grepovou holandskou omáčkou a šťouchanými bramborami
Pstruh duhový, tymián, máslo, grepová a citronová šťáva, citronová kůra, máslo, žloutek, brambory, mléko, smetana
(Bezlepkové)
122,-

Kuřecí steak s grepovou holandskou omáčkou a šťouchanými bramborami
Kuřecí prsa z českého chovu, tymián, máslo, grepová a citronová šťáva, citronová kůra, máslo, žloutek, brambory, mléko, smetana
(Bezlepkové)
118,-

Čerstvá italská pasta s omáčkou z červené čočky a rajčat
Čerstvá italská pasta – Trofie (mouka z tvrdé pšenice, hladká pšeničná mouka, vejce), cibule, česnek, panenský olivový olej, tymián, červená čočka, rajčata, sýr feta, máta
(Vegetariánské) 
94,-

Hovězí roštěná s ančovičkovo-kaparovou omáčkou 
Vysoký roštěnec z českého chovu – mladý býk, kapary, sardelky, žloutek, smetana, salátek
(Bezlepkové)
214,-

Salát s fenyklem, pomerančem, šunka 
Šunka od kosti, fenykl, pomeranč, olivový olej, směs salátových listů (Bezlepkové)
112,-

Žádné komentáře:

Okomentovat