pátek 9. ledna 2015

Rybí pátek 9. 1. 2015

Pečená dýně Hokaido s medem a zázvorem s bramborovou kaší

Francouzská rybí polévka s fritátovými nudlemiVývar ze sladkovodních a mořských ryb, treska, losos, bílé víno, cibule, pórek, česnek, mrkev, celer, žampióny, petržel, rajčata, fenykl, tymián, mléko, mouka, vejce (Bezlepkové)45,-

Uzená polévka s masem, pohankou, hráškem a mrkvíVývar ze šunkové kosti, křížové kosti, uzené maso, cibule, česnek, petržel, celer, hrášek, pohanka, majoránka(Bezlepkové)45,-

Pstruh na másle a tymiánu s grepovou holandskou omáčkou a šťouchanými bramboramiPstruh duhový, tymián, máslo, grepová a citronová šťáva, citronová kůra, máslo, žloutek, brambory, mléko, smetana(Bezlepkové)122,-

Pečené selátko na medu a černém pivu se šťouchanými bramboramiKrkovička, kýta ze selete, med, černé pivo čtrnáctka – Kout na Šumavě, cibule, česnek, tymián, kmín, brambory, máslo, mléko, smetana108,-

Pečená dýně Hokaido na medu, chilli a zázvoru, šťouchané bramboryDýně Hokaido, slunečnicový olej – za studena lisovaný, med, chilli, zázvor, česnek, brambory, máslo, smetana (Vegetariánské, bezlepkové)89,-

Hovězí roštěná s ančovičkovo-kaparovou omáčkou Vysoký roštěnec z českého chovu - mladý býk, kapary, sardelky, žloutek, smetana, salátek(Bezlepkové)214,-

Salát s fenyklem, pomerančem, šunka Šunka od kosti, fenykl, pomeranč, olivový olej, směs salátových listů (Bezlepkové)112,-