úterý 13. ledna 2015

Úterý 13. 1. 2015

Žampionový krém s parmazánovými hoblinkami
Žampiony, cibule, máslo, brambor, zeleninový vývar celer mrkev, petržel, smetana, sůl, pepř, bobkový list, petrželka
(Vegetariánské, bezlepkové)
45,-

Masové koule se schovanými kapustičkami v rajčatové pasátě s polentou
Hovězí a vepřové maso, kapustičky, cibule, česnek, petrželka, vejce strouhanka, rajčatová pasáta, řapíkatý celer, bílé víno
92,-

Dušené kapustičky s kaštany a polentou
Kapustičky, kaštany, petrželka, portské víno, máslo,
(Vegetariánské, bezlepkové) 
98,-

Hovězí roštěná s ančovičkovo-kaparovou omáčkou
Vysoký roštěnec z českého chovu – mladý býk, kapary, sardelky, žloutek, smetana, salátek
(Bezlepkové)
214,-

Salát s kuřecím masem, avokadem a estragonem
Kuřecí prsa, avokádo, estragon, olivový olej, balzamikový ocet, jarní cibulka, dijonská hořčice, slanina, směs salátových listů (Bezlepkové)
123,-