sobota 17. ledna 2015

Víkendové menu 17-18. 1. 2015

Bílá zabijačková polévka s játrovými knedličky, nudlemi a křenem
Vepřový vývar, cibule, česnek, celer, mrkev, petržel, nudle, vejce, mouka, játra, strouhanka, petrželka
(Bez nudlí a knedlíčků bezlepkové)
45,-

Prejt s kysaným zelím a bramborem
Řeznictví Bubla Tuřany – krev, kroupy, cibule, česnek, zelí, brambor
83,-

Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Řeznictví Bubla Tuřany – vepřové maso, jazyk, játra, houska, cibule, česnek, zelí, brambor
83,-

Mix jitrnice-prejt s kysaným zelím a bramborem
Krev, kroupy, vepřové maso, jazyk, játra, houska, cibule, česnek, zelí, brambor
83,-

Houbové lasagne
Žampiony, cibule, česnek, parmazán, bešamel, oregano, lasagne
(Vegetariánské)
106,-

Dušené kapustičky s kaštany a polentou
Kapustičky, kaštany, petrželka, portské víno, máslo,
(Vegetariánské, bezlepkové)
98,-

Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou
Vepřová kotleta s kostí z českého chovu, hořčice, smetana, salátek
(Bezlepkové)
154,-

Salát s kuřecím masem, avokádem a estragonem
Kuřecí prsa, avokádo, estragon, olivový olej, balzamikový ocet, jarní cibulka, dijonská hořčice, slanina, směs salátových listů
(Bezlepkové)
123,-

Žádné komentáře:

Okomentovat