čtvrtek 19. března 2015

Čtvrtek 19. 3. 2015

Chlebová polévka s vejci
Hovězí kosti, hovězí maso, chléb, vejce, cibule, česnek, mrkev, celer, petržel, chilli, zázvor, badyán, hřebíček, skořice, hlíva ústřičná, sojová omáčka, jarní cibulka, koriandr, skleněné nudle
(Vegetariánská)
45,-

Vepřová líčka s dušenou kapustou a mrkví se šťouchaným bramborem

Vepřová líčka, cibule, mletá paprika, česnek, kmín, mrkev, kapusta, hladkolistá petržel, brambor, mléko, máslo
(Bezlepkové)
116,-

Bramborový gratin

Brambory, řapíkatý celer, cibule,  papriky, mouka, máslo, mléko, muškátový oříšek, sýr gouda
(Vegetariánské)
89,-

Kuřecí prsa Milton s dušenými lilky na portském víně

Kuřecí prsa od pana Zelenky ze Sklizena, vývar, lilky, portské víno, cibulka, petrželka, máslo
(Bezlepkové)
143,-

Salát s krvavým pomerančem, avokádem, prosciuttem, fíkovým balsamikovým krémem a výhonky ředkvičky

Lůžko ze salátových listů, pomeranče,  avokádo, prosciutto z Gran Moravie, balsamikový krém z fíků, kardamon, nové koření, olivový olej, citronová šťáva
(Bezlepkové, bez prosciutta veganské)
124,-

Žádné komentáře:

Okomentovat