sobota 14. března 2015

Víkendové menu 14-15. 3. 2015



Dýňový krém se zázvorem, chilli a kysanou smetanou
Muškátová dýně, cibule, celer, česnek,  brambory, chilli, zázvor, kysaná smetana
(Bezlepková, vegetariánská)
45,-

Kuřecí roláda s nádivkou s medvědím česnekem a bramborovou kaší
Kuře z českého chovu, houska, vejce, medvědí česnek, slanina, hrášek, cibule, brambory, petržel, máslo, mléko
98,- 

Čerstvé Tagliatelle s lososem, špenátem a medvědím česnekem ve smetanové omáčce
Losos, špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, parmazán, čerstvé těstoviny Tagliatelle, česnek medvědí
118,-

Mušle po belgicku s medvědím česnekem, opékanými bramborami a naší domácí tatarkou
Mušle z Dánska, bíle víno, smetana, pepř, máslo, sůl, olej, mrkev, řapíkatý celer, petržel, petrželka, tymián, medvědí česnek, bobkový list, chilli, cibule
(Bezlepkové)
158,-

Zeleninové curry s rýžovými nudlemi
Brokolice, paprika, mrkev, řapíkatý celer, zázvor, česnek, chilli, koriandr, curry koření, kurkuma, kokosové mléko, rýžové nudle
(Bezlepkové, veganské)
86,-

Vepřová krkovice ve smetanovo-hořčičné omáčce
Smetana, hořčice, muškátový oříšek, vepřová krkovice z biofarmy Sasov, máslo
(Bezlepkové)
151,-                                    

Salát s karamelizovanou červenou cibulí, avokádem, kouskem lososa a balsamikovým krémem z granátového jablka                                    
Lůžko ze salátových listů, avokádo, uzený losos, červená cibule, balsamikový krém z granátového jablka, červené víno, hnědý cukr, olivový olej, citronová šťáva
(Bezlepkové)
94,-

Žádné komentáře:

Okomentovat