úterý 18. února 2014

19. 2. 2014

Kuřecí vývar s pórkem a nočky


Kuřecí vývar z kuřat z českého chovu, kořenová zelenina, cibule, pórek, bramborové nočky


(Bez noků bezlepkové)


35,-


 


Bramborový gratin s bio hovězím masem


Bio hovězí maso ze Sklizena, sušená rajčata, bílé víno, mrkev, celer, rajčata, cibule, brambory z Horních Dubňan, bešamel, sýr gouda, tymián


97,-


 


Květákové suflé s cuketou, sýrem gruyére a polentou


Květák, cuketa, cibule, bílkový sníh, žloutky, hladká mouka, sýr gouda, sýr gruyére


(Vegetariánské)


89,-


 


Týdenní nabídka


Vepřové medailonky na portském víně, paprice a šalvěji s opékaným bramborem


Vepřová panenka, mletý koriandr, červená cibule, šalvěj, portské víno, uzená paprika, smetana, opékaný brambor


(Bezlepkové)


165,-


 


Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem


Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko


(Bezlepkové)


127,-


 


Domácí sladkosti


 


Domácí medovník


45,-


 


Nabídku našich štrůdlů, bábovek a lívanců najdete ve stálém jídelním lístku



19. 2. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat