sobota 8. února 2014

Víkendové menu 8 - 9. 2. 2014

DSCN2839


Bramborový krém s kroupovým jelítkem

Brambory, kořenová zelenina, česnek, krev, kroupy, koření- jelito z uzenařství Sláma  z Velkých Bílovic

(Bez jelítka vegetarianské i bezlepkové)

35,-


Jehněčí kýta pomalu pečená na kořenové zelenině s rozmarýnem a tymiánem

jehněčí kýta od farmáře z vysočiny, česnek, cibule, kořenová zelenina, vývar, bílé víno, rýže

116,-


Rizoto s fenyklem

rýže Vialone Nano, vývar zeleninový, bílé víno, máslo, cibule, česnek, petržel, parmazán

(Bezlepkové – vegetarianské )

96,-


Caramelini s brokolici,sušenými rajčaty a guincatou frescou ve smetanové omáčce

Naše domácí caramelini s 2 různými naplněmi ve smetanové omáčce

(vegetariánské)

108,-


Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami

(Bezlepkové)

186,-


Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem

Zálivka-pomerančová šťáva, balzamikový ocet

(bezlepkové)

95,-


Domácí sladkosti


Tvarohovo-citronový koláč

35,-


Přílohy:


Vařené brambory                  25,-

Šťouchané brambory           30,-

Opékané brambory               35,-

Jasmínová rýže                      30,-



Víkendové menu 8 - 9. 2. 2014