sobota 15. února 2014

Víkendové menu 15. – 16. 2. 2014

Travestie show

Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Hlíva ústřičná z chráněné dílny v Tuřanech, zeleninový vývar, cibule, česnek, paprika, majoránka

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-


Lasagne s bio hovězím

Bio hovězí ze Sklizeno, kořenová zelenina, česnek, cibule, červené víno, rajčata, bešamel, lasagne, bazalka, parmazán

112,-


Houbové lasagne

Žampiony, hlíva ústřičná, cibule, česnek, rajčata, parmazán, bešamel, oregano, lasagne

(Vegetariánské)

106,-


Kapr po sečuánsku s jasmínovou rýží

Kapr, chilli, koriandr, rýžové víno, sójová omáčka, kuřecí vývar, škrob, jasmínová rýže

106,-


Vietnamské závitky hoi-sin s jasmínovou rýží a chilli omáčkou nebo rybí omáčkou

Rýžové nudle, pórek, hlíva ústřičná, rýžový papír, koriandr, chilli (Vegetariánské s chilli omáčkou)

98,-


Týdenní nabídka


Vepřové medailonky na portském víně, paprice a šalvěji s opékaným bramborem

Vepřová panenka, mletý koriandr, červená cibule, šalvěj, portské víno, uzená paprika, smetana, opékaný brambor

(Bezlepkové)

165,-


Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem

Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko

(Bezlepkové)

127,-


Domácí sladkosti


Nabídku našich štrůdlů, bábovek a lívanců najdete ve stálém jídelním lístku



Víkendové menu 15. – 16. 2. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat