sobota 22. února 2014

22.-23. 2. 2014

Víkendové menu


Hovězí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky 45

Hovězí vývar, cibule, kořenová zelenina, vepřová játra, storuhanka

Fazolový krém s krevetami 35

Zeleninový vývar, cibule, kořenová zelenina, bílé fazole, krevety na česneku, chilli a koriandru (Bezlepkové)

Kuře ksakuti (specialita z Indického státu Goa) 78

Kuře z českého chovu, česnek, zázvor, koriandr, tamarindová pasta, kurkuma, chilli, skořice, kokos, cibule, hřebíček, rajčatová passata, (Bezlepkové)

Pečená pražma s bylinkovým máslem a špenátovým šťouchaným bramborem 187

Pražma královská čerstvá (280-350g), rozmarýn, tymián, estragon, máslo, (Bezlepkové)

Zeleninové kari s okrou a bataty 87

Batáty, okra, květák, cuketa, cibule, česnek, rajčata, cizrna, ananas, semena černé hořčice, kokosové mléko, domácí curry pasta – zázvor, chilli, citronová tráv

(Vegetariánské – bezlepkové)

Týdenní nabídka

Cajunský steak se zapečenými fazolemi 198

Roštěnec z mladého býka,.paprika, thymian, Sýr gouda 48%, fazole, rajčatová salsa*, cibule, paprika, koriandr,kysaná smetana

(Bezlepkové)

Salát s těstovinami, hruškou a modrým sýrem 98

Těstoviny, hrušky, rajčata, ořechy, sýr s modrou plísní, vlašské ořechy, cibule, mrkev, bazalka, citronová šťáva, salátové lůžko

(vegetarianské)

Přílohy:

Vařené brambory 25

Šťouchané brambory 30

Šťouchané brambory se špenátem 35

Opékané brambory 35

Jasmínová rýže 30

Chleba nán s česnekem a koriandrem 1ks 35

Arabský chleba 2ks 25



22.-23. 2. 2014