pátek 7. února 2014

7. 2. 2014 Rybí pátek

siven_americky


Rybí vývar se zeleninou a parmazánovým krutonem


Rybí vývar z mořských ryb, kořenová zelenina, cibule, bouquet garni, bílé pečivo, parmazán


(Bez krutonu bezlepkové)


35,-


 


Pečený siven s bylinkovým máslem a citrónem, petrželkové brambory


Siven je sladkovodní ryba z čeledi lososovitých velmi podobná pstruhovi, ochutnejte rozdíl na másle, rozmarýnu, šalvěji a tymiánu.


(Bezlepkové)


124,-


 


Pečený bio bůček s petrželkovým bramborem


Bůček z bio farmy v Sasově, cibule, česnek, citrónová šťáva a kůra, brambory, máslo, hladkolistá petržel


(Bezlepkové)


94,-


 


Pečené mrkve na zázvoru a medu s polentou


Mrkev, zázvor, med, chilli pasta Harissa, polenta


(Vegetariánské – bezlepkové)


79,-


 


Brambory dovážíme z rodinné farmy Tuzů v Dolních Dubňanech.


Týdenní nabídka


 Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami


(Bezlepkové)


186,-


 


Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem


+ pomerančová šťáva, balzamikový ocet, salátové lůžko


(bezlepkové)


95,-


 



7. 2. 2014 Rybí pátek

Žádné komentáře:

Okomentovat