čtvrtek 6. února 2014

6. 2. 2014

Kapustová polévka s maďarskou klobásou


Zeleninový vývar, kořenová zelenina, kapusta, papriková klobása z maďarských specialit na Pekařské ulici, brambory


(Bezlepkové)


35,-


 


Pečený bio bůček se šťouchaným bramborem


Bůček z bio farmy v Sasově, cibule, česnek, citrónová šťáva a kůra, brambory, máslo, mléko


(Bezlepkové)


94,-


 


Zapečené brambory s gorgonzolou, sušenými rajčaty a bylinkami


Brambory, gorgonzola piccante ze sýrárny Gran Moravia, sušená rajčata, červená cibule, česnek, rozmarýn, tymián


(Vegetariánské – bezlepkové)


88,-


 


Brambory dovážíme z rodinné farmy Tuzů v Dolních Dubňanech.


 


Týdenní nabídka


 Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami


(Bezlepkové)


186,-


 


Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem


+ pomerančová šťáva, balzamikový ocet, salátové lůžko


(bezlepkové)


95,-


 


Domácí sladkosti


 


Broskvový koláč se šlehačkou 35,-



6. 2. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat