středa 9. dubna 2014

10.4.2014

Photo Effects-1334841973591Tak a dneska se jsem se vrátil z Vysočina a natrhal bednu mlaďoučkých kopřiv a zítra bude hodně kopřiv, halušek a šparglu.

A až se bude příští rok psát v kulinářských časopisech o kopřivovém pestu tak si vzpomeňte kde jste ho ochutnali poprvé.


Kopřivovo špenatový krém s kysanou smetanou

Kopřivy z Vysočiny, špenát, kořenová zelenina, brambory,

(vegetqarianské-bezlepkové)

35,-


Halušky s brynzou a slaninou

Brambory, mouka, brynza, slanina od maďarů

82,-


Halušky s brynzou a kopřivovým pestem

Brambory, mouka, brynza, slunečnicový olej,, bazalka, kopřivy z Vysočiny, petržel, slunečnicové semínko

(Vegetariánské)

78,-


Vepřové medailonky ve slanině se zeleným chřestem v prosciuttu na rozmarýnu

(Bezlepkové)

169,-


Salát s chřestem, cukrovým melounem a prosciuttem

Zelený chřest z Čočkova biojarmarku, prosciutto crudo, salátové lůžko, parmazán, ocet balsamico, pomerančová šťáva

(Bezlepkové)

117,-


Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a rané brambory

Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, strouhanka, máslo, rané brambory (Vegetarianské)

95,-


Omeleta se zeleným bio chřestem

Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské)

85,-



10.4.2014

Žádné komentáře:

Okomentovat