sobota 12. dubna 2014

12. - 13. 4. 2014 Víkendové menu

Chřestový krém s opraženým zeleným chřestem


Bio chřest zelený a bílý z Čočkova bio jarmarku, žloutky, smetana, brambory


(Vegetariánské – bezlepkové)


45,-


 


Kuřecí roláda s kopřivovou nádivkou


Kuře z Vodňan, kopřivy z Vysočiny, cibule česnek, vejce, šunka, houska,  petrželka, medvědí česnek


87,-


 


Halibut grónský s terijaki omáčkou s rýží a salátkem ze špenatu, kopřiv a sezamu


Halibut gronský- lov Dánsko, saké, sojová omáčka, víno mirin, cukr, mladé špenátové listy, kopřivy, sezamové semínko


(Bezlepkové)


336,-


 


Treska  s terijaki omáčkou s rýží a salátkem ze špenatu, kopřiv a sezamu


Treska obecná lov Norsko saké, sojová omáčka, víno mirin, cukr, bayby špenát kopřivy, sezamové semínko


(Bezlepkové)


146,-


 


Halušky s brynzou a slaninou


Brambory, mouka, brynza, slanina od maďarů


82,-


 


Halušky s brynzou a kopřivovým pestem


Brambory, mouka, brynza, slunečnicový olej,, bazalka, kopřivy z Vysočiny, petržel, slunečnicové semínko


(Vegetariánské)


78,-


Vepřové medailonky ve slanině se zeleným chřestem v prosciuttu na rozmarýnu


(Bezlepkové)


169,-


 


Salát s chřestem, cukrovým melounem a prosciuttem


Zelený chřest z Čočkova biojarmarku, prosciutto crudo, salátové lůžko, parmazán, ocet balsamico, pomerančová šťáva


(Bezlepkové)


117,-


 


Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a rané brambory


Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, rané brambory (Vegetarianské)


95,-


 


Omeleta se zeleným bio chřestem


Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské)


85,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Rýže basmati                              30,-


Košík pečiva                                10,-


 


Za poloviční porce účtujeme


2/3 ceny.



12. - 13. 4. 2014 Víkendové menu

Žádné komentáře:

Okomentovat