úterý 8. dubna 2014

8. 4. 2014

Dršťková polévka z hlívy ústřičné


Hlíva ústřičná z chráněné dílny v Tuřanech, zeleninový vývar, cibule, česnek, paprika, majoránka


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Pečené polpety z bio hovězího masa se zeleným chřestem a milánským rizotem


Bio hovězí maso ze Sklizena, zelený chřest z Čočkova biojarmarku, rýže Arborio, šafrán, cibule, řapíkatý celer, bílé víno, vývar z morkových kostí, parmazán


(Bezlepkové)


125,-


 


Lasagne s ricottou a hlívou ústřičnou


Hlíva ústřičná, ricotta, cibule, česnek, rajčata, parmazán, bešamel, oregano, lasagne


(Vegetariánské)


98,-


Vepřové medailonky se slaninou a zeleným chřestem v prosciuttu


(Bezlepkové)


169,-


 


Chřestový salát s cukrovým melounem a prosciuttem


Zelený chřest z Čočkova biojarmarku, prosciutto crudo, salátové lůžko, parmazán, ocet balsamico, pomerančová šťáva


(Vegetariánské, bezlepkové)


117,-


 


 


Přílohy:


 


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-



8. 4. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat