sobota 5. dubna 2014

5-6.4.2014

Víkendové menu
chrest-1


Zeleninová polévka s mladými  kopřivami  35,-

Mladé kopřivy z Beskyd, zeleninový vývar, kořenová zelenina, brambory, cibule, česnek, máslo

(Vegetariánské bezlepkové)


Polpety dušené v rajčatové omáčce s polentou  85,-

Mix vepřového a hovězího masa, cibule česnek, rajčatová, omáčka, bazalka, kukuřičná mouka  petrželka, medvědí česnek (Bezlepkové)


Filet ze sivena s bio chřestem a citronovou holandskou omáčkou, rané brambory  125,-

Siven z rybárny Šopík, bio chřest od sousedů ze Slovenska, žloutky, olej, citronová šťáva, rané brambory (Bezlepkové)


Bio chřest s citronovou holandskou omáčkou a rané brambory  115,-

Bio chřest od sousedů ze Slovenska, žloutky, olej, citronová šťáva, rané brambory (Bezlepkové vegetariánské)


Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a rané brambory  95,-

Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, strouhanka, máslo, rané brambory (Vegetarianské)


Steak z krůtích prsou s citronovou omáčkou, rozinkami a salátkem 173,-

Krutí prsa z farmy od pana Zelenky, citronová šťáva a kůra z bio citronu, pepř, kuřecí  vývar, salátek (Bezlepkové)


Ředkvičkový salát s jogurtovou zálivkou 93,-

Ředkvičky, řapíkatý celer, rukola, , salátové lůžko, petržel, máta, olivový olej extra virgin, citronová šťáva, medvědí česnek Vegetariánské, bezlepkové)


Omeleta se zeleným bio chřestem  85,-

Bio chřest od sousedů ze Záhorácká, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské)


Domácí koláče:


Meruňkový koláč se šlehačkou 35,-


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-

Bramborová kaše                      30,-

Opékané brambory                    35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-



5-6.4.2014