sobota 26. dubna 2014

26. - 27. 4. 2014 Víkendové menu

Rybí polévka


Kapr, cibule, kořenová zelenina, jikry i mlíčí, bouquet garni


(Bezlepkové)


45,-


 


Francouzská cibulačka se sýrovým toastem


Cibule tří druhů, jehněčí vývar, červené víno, máslo, bílé pečivo, sýr gouda, sýr gruyére, bouquet garni (Vegetariánské, bez toastu bezlepkové)


45,-


 


Jehněčí kořínek s domácím karlovarským knedlíkem


Jehněčí játra, plíce, ledviny, cibule, kořenová zelenina, kysaná smetana, domácí karlovarský knedlík


109,-


 


Kapr pečený na zelenině, petrželkové brambory


Kapr z rybárny Šopík, lilek, cukety, papriky, rajčata, řapíkatý celer, cibule, česnek, bílé víno, brambory, hladkolistá petržel, máslo(Bezlepkové)


95,-


 


Italská bio sekaná s parmazánovou bramborovou kaší


Bio hovězí a vepřové maso ze Sklizena, olivy, česnek medvědí, čerstvé oregano a bazalka, strouhanka, brambory, mléko, máslo, parmazán


95,-


 


Přírodní řízek z hlívy s petrželovým bramborem


Hlíva z chráněné dílny v Obřanech, kmín, brambory, máslo, hlladkolistá petržel


(Vegetariánské, bezlepkové)


87,-


Salát s vepřovou panenkou, a zeleným chřestem


Zelený chřest z Čočkova biojarmarku, vepřová panenka, rajčata, salátové lůžko, dijonský vinaigrette


(Bezlepkové)


117,-


 


Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a brambory


Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory (Vegetarianské)


95,-


 


Omeleta se zeleným bio chřestem


Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské, bezlepkové)


85,-


 


 


Přílohy:


Vařené brambory                       25,-


Bramborová kaše                      30,-


Opékané brambory                    35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Košík pečiva                                10,-



26. - 27. 4. 2014 Víkendové menu

Žádné komentáře:

Okomentovat