úterý 18. listopadu 2014

18. 11. 2014

 


Minestrone s pečenými fazolemi a mozzarellouartyčok


Květák, růžičková kapusta, řapíkatý celer, cibule, česnek, kořenová zelenina, rajčata, pečené bílé fazole, mozzarella


(Vegetariánské bezlepkové)


45,-


 


Bio hovězí polpety v rajčatové omáčce s pečenou polentou


Bio hovězí maso ze Sklizena, oregano, bazalka, česnek, rajčata, řapíkatý celer, cibule, kukuřičná polenta, máslo


(Bezlepkové)


98,-


 


Čerstvá pasta s peperonatou a artyčokovým pestem


Papriky, rajčata, cibule, česnek, bazalka, hladkolistá petržel, artyčoky, extra vergine slunečnicový olej, čerstvá pasta – Tagliolini, parmazán


(Vegetariánské)


78,-


 


Husí škvarky (100g)


(Bezlepkové)


87,-


 


Husí játra špikovaná mandlemi a hřebíčkem v husím sádle (250g)


(Bezlepkové)


116,-


Jelení medailonky s perníkovou  omáčkou  a salátkem


275,-


 


Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy


Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy


(Vegetariánské, bezlepkové)


118,-


 


Domácí sladkosti:


Lokše  s mákem a povidly      35,-


Lívance s dušenými jablky        78,-


Lívance s dýňovým kompotem 78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                        25,-


Bramborová kaše                       30,-


Opékané brambory                     35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Bramborové lokše 2ks               40,-


Košík pečiva                                 10,-



18. 11. 2014

Žádné komentáře:

Okomentovat