sobota 8. listopadu 2014

8. - 9. 11. 2014 Víkendové menu

Začali jsme točit Benedicta 12. stupňů, pivo jako křen, přijďte ochutnat. brevnov


Karibský dýňový krém s kokosovým mlékem a kari


Muškátová dýně a dýně Hokaido, zeleninový vývar, zázvor, skořice, tymián, kari, muškátový oříšek, smetana, kokosové mléko, pomerančová kůra (Vegetariánské, bezlepkové)


45,-


 


Selecí kotletka na černém pivu s medem, šťouchané brambory


Kotletky ze selete, černé pivo, med, cibule, česnek, jablka, tymián, brambory, smetana, máslo, muškátový oříšek (Bezlepkové)


137,-


 


Kalmary plněné vepřovým masem s jasmínovou rýží


Tuby z kalmarů, vepřové maso čerstvě namleté v řeznictví


U křížku, žampióny, česnek, jarní cibulka, koriandr-list, rybí omáčka, skleněné nudle, jasmínová rýže (Bezlepkové)


115,-


 


Vepřová roláda se šalvějí a citrónem, šťouchané brambory


Vepřové, šalvěj, citrony, cibule, česnek, medová hořčice, brambory, smetana, máslo (Bezlepkové)


108,-


 


Čerstvá pasta alla Arrabiata s olivami a parmazánem


Papriky, cherry rajčata, rajčata, cibule, česnek, chilli, černé olivy, bazalka, parmazán, čerstvá pasta – Taglilioni (Bezlepkové)


93,-


Steak z hovězí roštěné s teriyaki omáčkou  a wasabi majonézou


175,-


 


Salát Coleslaw s vlašskými ořechy


Zelí, mrkev, řapíkatý celer, červená cibule, majonéza, kysaná smetana, vinný ocet, citronová šťáva, vlašské ořechy, salátové lůžko


(Vegetariánské, bezlepkové)


87,-


 


Domácí sladkosti:


 


Lívance s karamelizovanou hruškou a šlehačkou                  35,-


Lívance s dušenými jablky        78,-


Lívance s dýňovým kompotem 78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                        25,-


Bramborová kaše                       30,-


Opékané brambory                     35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Tortilla.2ks                                  25,-


Košík pečiva                                 10,-



8. - 9. 11. 2014 Víkendové menu