čtvrtek 20. listopadu 2014

20. 11. 2014

Zelná polévka s uzeným masem a maďarskou klobásou Pomalu pečená krkovička na bílém víně a citrónech s petrželkovým bramborem


Bílé zelí, uzené maso a kosti, klobáska z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule, česnek, kořenová zelenina, brambory, kmín, paprika mletá


(Bezlepkové)


45,-


 


Pečená krkovička na citrusech a bílém víně s vařeným bramborem


Krkovička, cibule, česnek, dijonská hořčice, citróny, bílé víno, brambory


(Bezlepkové)


98,-


 


Pečený bůček s asijskou marinádou a jasmínovou rýží


Vepřový bok, cukr, limeta, citronová tráva, zázvor, sójová, ústřicová omáčka, koriandr, cibule, česnek, rýžové víno, jasmínová rýže


(Bezlepkové)


93,-


 


Lokše plněné červeným zelím a muškátovou dýní


Bramborové lokše, červené zelí, cibule, muškátová dýně, máslo


(Vegetariánské)


89,-


 


Husí škvarky (100g)


(Bezlepkové)


87,-


 


Husí játra špikovaná mandlemi a hřebíčkem v husím sádle (250g)


(Bezlepkové)


116,-


 


Jelení medailonky s perníkovou  omáčkou  a salátkem


275,-


 


Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy


Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy


(Vegetariánské, bezlepkové)


118,-


 


Domácí sladkosti:


 


Lívance s dušenými jablky        78,-


Lívance s dýňovým kompotem 78,-


 


Přílohy:


Vařené brambory                        25,-


Bramborová kaše                       30,-


Opékané brambory                     35,-


Arabský chleba 2ks                    25,-


Bramborové lokše 2ks               40,-


Košík pečiva                                 10,-


 



20. 11. 2014