čtvrtek 27. listopadu 2014

27.11.2014

Dnes a až do neděle je náš Špačkovský gastronomický svátek. Po celý rok poctivě schraňujeme a zamražujeme všechny kůže z té skvělé uzené maďarské slaniny, abychom pro Vás mohli připravit ten nejlepší Cassoulet. Po přidání jehněčí kýty, nejjemnější husí paštiky, skleničky Armagnacu, husích jater , skvělé pikantní klobásky a dalších ingrediencí se vytvoří chuťový zázrak.


Tisk


Cuketová krémová polévka  45,-


Cukety,cibule, česnek, kořenová zelenina,


(bezlepkové)


 Cassoulet s pečivem  145,-


Vepřové kuže, jehněčí maso, husí klobása, kachní paštika, bílé víno, Armagnac, česnek, cibule, saturejka,tymian, rozmarýn


(Bezlepkové)


Zapačené brambory s cuketou a sýrem  82,-


Cuketa, brambory, gouda, brie,gorgonzola,caciotta fresca


(Vegetariánské, bezlepkové)


Týdenní nabídka


 Vepřové medailonky obalené  prosciuttem  169,-


Vepřová panenka, tymián, rozmarýn,  prosciutto crudo, salátek


(Bezlepkové)


 Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy  118,-


Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy


(Vegetariánské, bezlepkové)



Husí škvarky (100g)  87,-


(Bezlepkové)



 


Domácí sladkosti:


Lívance s dušenými jablky        78,-


Lívance s dýňovým kompotem 78,-



27.11.2014

Žádné komentáře:

Okomentovat