sobota 13. prosince 2014

Víkendové menu 13-14. 12. 2014

 


 


Špenátový krém s polentou


Špenát, brambory, cibule, česnek, celer, mrkev, petržel, kysaná smetana, kukuřičná mouka


(Vegetariánské, bezlepkové)


45,-


 


Vepřové výpečky se zelím a chlupatými


knedlíky


České vepřová plec, červené  zelí jablka, cibule, mouka, vejce brambory


89,-


 


Pstruh na másle s citronovou holandskou omáčkou a petrželkovými bramborami


Pstruh, máslo, žloutky, citrón, brambory, hladkolistá petržel


(Bezlepkové)


122,-


 


Čerstvé Tagliatelle s lososem a špenátem ve smetanové omáčce


Losos, špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, parmazán, čerstvé těstoviny – tagliatelle


118,-


 


Čekankové listy plněné  ricottou a ořechy s polentou


Čekankové puky, česnek, bazalka, ricotta, vlašské ořechy, parmazán, máslo, mléko, kukuřičná mouka


(Vegetariánské-bezlepkové)


98,-



Víkendové menu 13-14. 12. 2014