pondělí 16. prosince 2013

16. 12. 2013

Denní menu


16. 12. 2013


 


Sečuánská polévka


Černé houby, rýžové nudle, kuřecí vývar, kuřecí maso, bambusové výhonky, zázvor, vejce, sójová omáčka, ocet, eszamový olej, jarní cibulka


35,-


 


Kofty s jehněčím masem a jogurtovou omáčkou s tahini, arabský chleba


Jehněčí maso, hovězí maso, jogurt, tahini, citronová šťáva, mletý koriandr, čerstvý koriandr, římský kmín, petržel


96,-


 


Dhal z červené čočky s arabským chlebem


Červená čočka, zázvor, kurkuma, česnek, cibule, mletý koriandr, čerstvý koriandr, římský kmín, chilli (Vegetariánské)


84,-


 


Týdenní nabídka


 


Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem


Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan


(Bezlepkové)


168,-


 


Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji


Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano


(Bezlepkové, Veganské)


98,-


 


Domácí paštika s husími játry a armagnacem


Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule


75g……………………………………70,-


135g……..…………….……………115,-


 


Domácí sladkosti:


Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou


68,-


 


Domácí lívance se zkaramelizovanou hruškou, skořicí a zakysanou smetanou


68,-



16. 12. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat