sobota 21. prosince 2013

Sobotní menu 21. 12. 2013

Celerový krém s pórkem


Zeleninový vývar, celer, mrkev, petržel, pórek, brambory, smetana, máslo


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Pečená marinovaná dančí žebra


Dančí žebra, cibule, rozmarýn, med, česnek, brambory


(Bezlepkové)


125,-


 


Vepřová pečínka na jablkách


Vepřové plecko, jablka, hřebíček, dijonská hořčice, česnek, cibule


(Bezlepkové)


97,-


 


Špagetová dýně se sýrovou omáčkou ze sýra s modrou plísní


Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, cibule, česnek, máslo, sýr s modrou plísní, parmazán, smetana, muškátový oříšek


(Vegetariánské, bezlepkové)


83,-


 


Přílohy:


Bramborové pyré


35,-


Opékané brambory


35,-


Vařené brambory s máslem


25,-


Týdenní nabídka


 


Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem


Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan


(Bezlepkové)


168,-


 


Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji


Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano


(Bezlepkové, Veganské)


98,-


 


Domácí paštika s husími játry a armagnacem


Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule


75g……………………………………70,-


135g……..…………….……………115,-


 


Domácí sladkosti:


 


Domácí lívance s jablkovým kompotem a kysanou smetanou


68,-


 


Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou


68,-



Sobotní menu 21. 12. 2013