čtvrtek 19. prosince 2013

19.12.2013

danci 


Kuřecí vývar s pórkem


Kuřecí vývar, kuřecí maso, pórek, kořenová zelenina, brambory


(Bezlepkové)


35,-


 


Pečené marinované dančí žebro s opékanými bramborami


Dančí žebro, cibule, rozmarýn, med, česnek, brambory


(Bezlepkové)


118,-


 


Pečený dančí hřebínek s opékanými bramborami


Dančí kotleta s kostí, česnek, cibule, jalovec, bobkový list, červené víno, brambory


(Bezlepkové)


145,-


 


Kapustovo-cuketové placky s vařeným bramborem


Kapusta, cuketa, tymián, česnek, majoránka, brambory


(Vegetariánské)


79,-


 


Týdenní nabídka


 


Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem


Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan


(Bezlepkové)


168,-


 


Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji


Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano


(Bezlepkové, Veganské)


98,-


 


Domácí paštika s husími játry a armagnacem


Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule


75g……………………………………70,-


135g……..…………….……………115,-


 


Domácí sladkosti:


 


Koláč z lineckého těsta s kiwi a mandlemi


35,-


 


Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou


68,-



19.12.2013

Žádné komentáře:

Okomentovat