pátek 20. prosince 2013

Rybí vánoční menu 20. 12. 2013

Lehký pórkový krém


Zeleninový vývar, kořenová zelenina, pórek, brambory, smetana, máslo


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Kapr na černo s domácím karlovarským knedlíkem


Jedná se o nejstarší dochovaný český recept na vánočního kapříka. Snoubí v sobě chutě a vůně klasických českých vánoc.


Kapr z rybárny pana Šopíka, kořenová zelenina, cibule, hřebíček, bobkový list, tymián, citron, vlašské ořechy, jablka, sušené švestky, ocet, perníčky vánoční, rozinky, mandle


115,-


 


Kapustovo-cuketové placky s vařeným bramborem


Kapusta, cuketa, tymián, česnek, majoránka, brambory


(Vegetariánské)


79,-


 


Brambory dovážíme z farmy v Dolních Dubňanech.


 


Týdenní nabídka


 


Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem


Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan


(Bezlepkové)


168,-


 


Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji


Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano


(Bezlepkové, Veganské)


98,-


 


Domácí paštika s husími játry a armagnacem


Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule


75g……………………………………70,-


135g……..…………….……………115,-


 


Domácí sladkosti:


 


Domácí lívance s jablkovým kompotem a kysanou smetanou


68,-


 


Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou


68,-



Rybí vánoční menu 20. 12. 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat