středa 18. prosince 2013

18. 12. 2013

Mrkvovo – fenyklový krém


Zeleninový vývar, mrkev, fenykl, smetana, máslo


(Vegetariánské, bezlepkové)


35,-


 


Pečené kuřecí čtvrtky s bramborovým pyré


Celé zadní kuřecí čtvrtky, čerstvý rozmarýn a tymián, cibule, česnek, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, mléko, máslo


(Bezlepkové)


89,-


 


Rizoto s dančím ragú


Neuvěřitelně lahodné na porci připravované.


Dančí kýta, rýže Vialone Nano, řapíkatý celer, mrkev, cibule, rajčatový protlak, dančí vývar, máslo, parmazán, bílé a červené víno


(Bezlepkové)


119,-


 


Zeleninové krupoto s česnekem a majoránkou


Ječné kroupy, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, majoránka


(Bezlepkové, vegetariánské)


68,-


Týdenní nabídka


 


Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem


Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan


(Bezlepkové)


168,-


 


Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji


Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano


(Bezlepkové, Veganské)


98,-


 


Domácí paštika s husími játry a armagnacem


Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule


75g……………………………………70,-


135g……..…………….……………115,-


 


Domácí sladkosti:


Koláč z lineckého těsta s kiwi a mandlemi


35,-


 


Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou


68,-


Domácí lívance se zkaramelizovanou hruškou, skořicí a zakysanou smetanou


68,-


 



18. 12. 2013