čtvrtek 30. dubna 2015

Čtvrtek 30. 4. 2015

Zeleninová polévka s kadeřavou kapustou a šparglem  
Mrkev, celer, petržel, kadeřavá kapusta, bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, hrášek, mladé fazolky
(Veganská, bezlepková)
45,-                           

Kuřecí roláda s kopřivovou nádivkou a šťouchaným bramborem
Kuřecí maso, housky, mladé kopřivy, vejce, žampiony, mléko, cibule, máslo, brambor, hladkolistá petržel
118,-

Pečená kopřivová nádivka s jogurtovou omáčkou a bramborem
Housky, mladé kopřivy, žampiony, mléko, cibule, máslo, jogurt, česnek, citron, brambor, hladkolistá petržel
(Vegetariánské)
102,-

Gratinovaný zelený špargl se šunkou, ementálem a šťouchaným bramborem
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vepřová selská šunka, ementál, brambor, hladkolistá petržel
(Bezlepkové, bez šunky vegetariánské)
118,-

Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory
(Vegetariánské)
105,-

Flank steak s fazolkami a smetanovým špenátem
Flank steak (200g), cibule, česnek, špenát, smetana, máslo, mladé fazolky
(Bezlepkové)
178,-

Kuřecí BBQ burger
Kuřecí prsa od pana Zelenky koupena ve Sklizenu, naše domácí barbeque omáčka, baby špenát, medová hořčice, domácí houska
140,-

Salát s opraženým zeleným šparglem a prosciuttem
Mix salátových listů, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, prosciutto z Gran Moravie, med, citron, olivový olej
(Bezlepkové, bez prosciutta vegetariánské)
124,-

Žádné komentáře:

Okomentovat