pátek 10. dubna 2015

Víkendové menu 11-12. 4. 2015



Chřestový krém s medvědím česnekem
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, zeleninový vývar (mrkev, celer, petržel, cibule), brambory, smetana, máslo
(Bezlepková, vegetariánská)
45,-                   

Vepřové špízy s pestem z medvědího česneku, pečenými brambory a mrkvovým salátkem
Vepřová plec, papriková klobása, žampion, cuketa, cibule, paprika, brambory, medvědí česnek, slunečnicová semínka, parmazán, slunečnicový olej, rukola, mrkev, pomeranč, citronová šťáva, olivový olej, cukr
(Bezlepkové)
124,-

Chřestové rizoto s medvědím česnekem
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, rýže arborio, zeleninový vývar (mrkev, celer, petržel, cibule, řapíkatý celer, bílé víno, parmazán máslo, medvědí česnek
(Vegetariánské, bezlepkové)
104,-

Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory
(Vegetariánské)
105,-

Bio chřest s holandskou omáčkou a bramborami
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, žloutky, máslo, brambory
(Vegetariánské, bezlepkové)
115,-

Steak z roštěné s omáčkou béarnaise a chřestem
Hovězí vysoký roštěnec vyzrálý, chřest, omáčka - žloutky, máslo, estragon, šalotka                               (Bezlepkové)
287,-

Salát s bio vejcem 
Bio vejce, sardelové filety, petrželka, pažitka, různé druhy salátů, polníček, rukola, medvědí česnek, řeřicha, olivový olej, citron
(Bezlepkové)
122,-

Žádné komentáře:

Okomentovat