pátek 17. dubna 2015

Víkendové menu 18-19. 4. 2015

Špenátový krém s parmazánem a smetanou
Mrkev, celer, petržel, špenát, máslo, smetana, brambor
(Bezlepková, vegetariánská)
45,-                       

Kuře po provensálsku se šťouchaným bramborem
Kuře není Babišovo ani polské ale od rodiny Němcových - koupeno ve Sklizenu, rajčata, provensálské bylinky, česnek, máslo, mléko, brambor, hladkolistá petržel, muškátový oříšek, medvědí česnek
(Bezlepkové)
129,-

Chřestový guláš s krupicovými noky
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, cibule, červená paprika, česnek, majoránka, mléko, krupice, vejce, hladkolistá petržel
(Vegetariánské, bez noků bezlepkové)
116,-

Smažený květák se šťouchaným bramborem a domácí tatarkou
Květák, vejce, mouka, strouhanka, nakládané okurky, kysaná smetana
(Vegetariánské)
104,-

Bio chřest s holandskou omáčkou a bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, žloutky, máslo, brambory
(Vegetariánské, bezlepkové)
115,-

Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory
(Vegetariánské)
105,-

Kuřecí steak s chřestem v prosciuttu a pestem z medvědího česneku
Kuřecí prsa Raciola, prosciutto z Gran Moravie, bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, medvědí česnek, slunečnicová semínka, parmazán, slunečnicový olej, rukola, citronová šťáva
(Bezlepkové)
146,-

Salát s ogrilovaným šparglem, hoblinkami parmazánu a jogurtovou zálivkou
Mix salátových listů, bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, ředkvičky, řecký jogurt, citron, medvědí česnek, olivový olej, parmazán z Gran Moravie
(Bezlepkové, vegetariánské)
124,-

Žádné komentáře:

Okomentovat