pátek 3. dubna 2015

Víkendové menu 4-5. 4. 2015

Jehněčí vývar s rýží a hráškem
Jehněčí, mrkev, celer, petržel, cibule, rýže, hrášek, medvědí česnek
(Bezlepková)
45,-

Jehněčí pečeně s bramborami a špenátem s medvědím česnekem
Pomalu pečená jehněčí kýta na kořenové zelenině, olivy, česnek, rozmarýn, brambory, špenát, smetana, medvědí česnek
(Bezlepkové)
168,-

Domácí ravioli se špenátem, medvědím česnekem a ricottou
Špenát, cibule, medvědí česnek, mléko, vejce, máslo, ricotta, mouka
(Vegetariánské)
118,-

Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory
(Vegetariánské)
105,-

Bio chřest s holandskou omáčkou a bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, žloutky, máslo, brambory
(Vegetariánské, bezlepkové)
115,-


Postní velikonoční sendvič
Chlebová bageta, vejce, losos, chilli, medvedí česnek, máslo, brambory, salátek

85,-

Steak z roštěné s omáčkou béarnaise a chřestem
Hovězí vysoký roštěnec vyzrálý, chřest, omáčka - žloutky, máslo, estragon, šalotka                               (Bezlepkové)
287,-

Jehněčí burger 125g v domácí housce s opékaným bramborem a salátkem
Jehněčí maso, bylinky, naše domácí tatarka s medvědím česnekem, brambor, mouka, mléko, droždí, sezam
165,-

Velikonoční salát s bio vejcem 
Bio vejce, sardelové filety, petrželka, pažitka, různé druhy salátů, polníček, rukola, medvědí česnek, řeřicha, olivový olej, citron
(Bezlepkové)
122,-

Žádné komentáře:

Okomentovat