sobota 8. června 2013

8. - 9. 6. 2013

Víkendové menu


 


Zeleninový krém s koprem a uzeným lososem


Skvělá zelenina ze Zelného Trhu, bouquet garni, uzený losos, kopr


(Bezlepkové) 35,-


 


Vepřová kýta na žampionech s domácím karlovarským knedlíkem

Vepřová kýta, žampiony, lesní houby, smetana, cibule, česnek, šalvěj

Příloha – domácí karlovarský knedlík98,-


 


Treska dušená v mléce na islandský způsob s cuketou a novými bramborami


Treska tmavá, mléko, pórek, jarní cibulka, kopr, cibule, cuketa, hladkolistá petržel, ančovičky, nové brambory


Podáváme s  pečivem


(Bez pečiva bezlepkové)117,-


 


Červená čočka s žampiony a rajčaty

Červená čočka, červená cibule, bílé víno, sherry rajčata, žampiony, kořenová zelenina, tymián, rozmarýn


Podáváme s pečivem

(Vegetariánské, bezlepkové bez pečiva)83,-


Steak a obědový salát týdne


 


Hanger steak na sečuánském pepři s asijským salátkem a opékaným bramborem

Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory


(Bezlepkové)178,-


 


 


Waldorfský kuřecí salát


Kuřecí prsa, opečené vlašské ořechy, řapíkatý celer, jablka, majonéza, zakysaná smetana, šalotka, salátové lůžko


(Bezlepkové)93,-


 


Domácí sladkosti:


 


Kávovo pomerančové řezy35,-


 


Domácí lívance s jahodami nebo meruňkami a sladkou smetanou68,-



8. - 9. 6. 2013