sobota 8. června 2013

8.-9.6.2013





Víkendové menu
8. - 9. 6. 2013


Zeleninový krém s koprem a uzeným lososem
Skvělá zelenina ze Zelného Trhu, bouquet garni, uzený losos, kopr
(Bezlepkové)

35,-


Vepřová kýta na žampionech s domácím karlovarským knedlíkem
Vepřová kýta, žampiony, lesní houby, smetana, cibule, česnek, šalvěj
Příloha – domácí karlovarský knedlík

98,-


Treska dušená v mléce na islandský způsob s cuketou a novými bramborami
Treska tmavá, mléko, pórek, jarní cibulka, kopr, cibule, cuketa, hladkolistá petržel, ančovičky, nové brambory
Podáváme s  pečivem
(Bez pečiva bezlepkové)

117,-

Červená čočka s žampiony a rajčaty
Červená čočka, červená cibule, bílé víno, sherry rajčata, žampiony, kořenová zelenina, tymián, rozmarýn
Podáváme s pečivem
(Vegetariánské, bezlepkové bez pečiva)

83,-



Steak a obědový salát týdne


Hanger steak na sečuánském pepři s asijským salátkem a opékaným bramborem
Hovězí veverka (Tento druh hovězího masa na pultech řeznictví často nenajdete, sami řezníci si ho schovávají pro sebe, kvalitou se více než vyrovná pravé svíčkové), pekingské zelí, koriandr, nové brambory
(Bezlepkové)

178,-

Waldorfský kuřecí salát
Kuřecí prsa, opečené vlašské ořechy, řapíkatý celer, jablka, majonéza, zakysaná smetana, šalotka, salátové lůžko
(Bezlepkové)

93,-

Domácí sladkosti:

Kávovo pomerančové řezy

35,-

Domácí lívance s jahodami nebo meruňkami
a sladkou smetanou

68,-